Евакуатор Львів 777 – завжди поруч

евакуатор Львів

Евакуатор Львів 777 потрібен коли у вас зламалось авто в дорозі!

Що робити й коли треба викликати евакуатор.

Евакуатор Львів 777 це — абсолютний “мастхев” у смартфоні кожного водія. Випадок випадком, але завжди все ламається і потребує ремонту. І тут можна сказати, це буде правилом, що ви ніколи не вгадаєте, коли вашій автівці “заманеться” зламатись.

Досвід підказує, що це трапляється саме тоді, коли цього найменше чекаєш. А викликати евакуатор — це найперше, чим ви можете допомогти своєму авто.

Терміновий виклик евакуатора, коли:

• двигун вашого авта видає зайві звуки: тарахкотить, стукає, тарабанить.
• різко піднялась t° двигуна. Негайно зупиняйтесь і телефонуйте до нас.
• машина димить чорно-сірим димом.
• вийшла з ладу коробка передач.
• зламався підшипник.
• почала “барахлити” електрика тощо.

Це лише кілька ситуацій, коли без евакуатора у Львові не обійтись.

Звісно, бувають ситуації в дорозі, коли досвічені водії можуть самі дати раду поломці. Поміняти колесо, долити мастила, замінити запобіжник — під силу кожному, хто має хоч трохи досвіду спілкування з машинами. Втім є проблеми в авто, які самотужки вирішити важко. Тоді треба їхати до найближчого СТО. А як до нього дістатись? Найкраще викликати евакуатор.

Оператор нашого Евакуатора 777 в місті Львів проконсультує вас щодо вашої проблеми. Порадить, до якого СТО краще звернутись саме у вашій ситуації. Ну і звісно, наші водії швидко примчать на допомогу, де б ви не були — гарантуємо доїзд наших авто в межах Львова до 40 хвилин.

Якщо авто зламалось у місті?

Насамперед зупиніться та увімкніть аварійку. Видихніть, не панікуйте і не нервуйте. Зі всіма буває. Опісля, можна спробувати встановити причину поломки. Спустило колесо — виймайте запаску. Чи зазирніть під капот, може причина аварійної зупинки там?

Якщо ж полагодити авто самотужки не вдається, то продовжити вашу мандрівку на машині можна лише на платформі евакуатора. Евакуатор Львів 777 відвезе ваш автомобіль до найближчої майстерні.

Якщо авто вийшло з ладу на трасі?

Перш за все, будьте обережні. Знайдіть першу ліпшу кишеню на узбіччі і зупиняйтесь там. Орієнтуйтесь на дорожні знаки, найчастіше вони попереджають про такі місця.

Оцініть, що зламалось. А якщо самому не впоратись, то треба терміново викликати евакуатор. До речі, якщо ви зупинились на трасі пам’ятайте поставити знак аварійної зупинки не ближче 30 метрів від машини. Важлива інформація також є тут – https://www.facebook.com/evakuator777/

І наостанок, незалежно від того, де зламалася машина, головне — подбайте про свою безпеку і своїх пасажирів. А про вашу автівку подбає Евакуатор Львів 777.

Евакуатор у Львові – Швидко Якісно Надійно! ☆☆ Терміновий Евакуатор ☆☆ Евакуатор ☎ (068) 61-61-510 та ☎ (093) 45-46-701

також запрошуємо прочитати наші нові статті :

https://www.evakuator777.lviv.ua/evakuator-lviv-777-7-rokiv-na-rynku/
https://www.evakuator777.lviv.ua/jakisni-poslugi-evakuatora-u-lvovi/
https://www.evakuator777.lviv.ua/terminovij-vyklyk-evakuatora-u-lvovi/
https://www.evakuator777.lviv.ua/evakuator-lviv-777-pracuje-po-oblasti/
https://www.evakuator777.lviv.ua/evakuator-lviv-poruch/

Евакуатор Львів 777 – завжди поруч

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *